Bodegas Guimara logo

Van persoonlijk wijnadvies tot privé-degustaties

Bodegas Guimara heeft alle wijnkennis in huis.

Bezoek onze webshop

Persoonlijk advies

bij wijnkeuze

Of u nu op zoek bent naar een lekkere fles rode, witte of rosé wijn voor op tafel of sprankelende bubbels voor een bijzondere gelegenheid: elke wijnliefhebber is welkom bij ons voor persoonlijk advies om de juiste wijnkeuze te maken. 

Privé-degustatie met vrienden of verenigingen

Genieten van heerlijke Spaanse wijnen in goed gezelschap? Bodegas Guimara organiseert privé-degustaties met vrienden, collega's of verenigingen.

Contacteer ons voor meer informatie

De beste wijnen voor uw feest of event

Een klein of groot feest, een privé of zakelijk event, … alle gelegenheden zijn goed om persoonlijk advies in te winnen voor de beste wijnkeuze, op maat van uw gasten. Ontdek zeker ook onze lopende promoties. 

Opbouw wijnkelder

Een wijnkelder opbouwen moet met kennis van zaken, inzicht en zorg gebeuren. De beste bewaarwijnen uitkiezen om jaren later van te genieten? Wij helpen u graag op weg naar uw privécollectie Spaanse toppers, op maat van uw smaak, budget, voorkeuren en gelegenheden.

Wijnactie als originele sponsoringsactiviteit

Voor uw serviceclub, school, sportclub of muziekvereniging eens iets anders organiseren dan de jaarlijkse wafelverkoop om de kas financieel te steunen? Bodegas Guimara werkt samen met verenigingen die een wijnverkoop willen organiseren om geld in te zamelen, al dan niet met een wijndegustatie. Hierbij vloeit een deel van de opbrengst dan naar de verenigingskas of jullie goede doel.

Business-gifts

Een uniek geschenk voor uw business partner? Maak een onvergetelijke indruk met onze business-gifts. Van 1 tot 10.000 stuks, we kunnen al uw relatiegeschenken personaliseren. Bodegas Guimara is uw B2B partner.

Reken voor de beste wijnkeuze, geslaagde business gifts of de opbouw van uw wijnkelder op onze uitgebreide vakkennis.

Ontdek onze klantvriendelijke service.